Piesele de teatru sunt facute special pentru ghertoi.

iunie 23, 2010 andreicoste

Vrei sa-ti dai seama ca esti un ghertoi imputit, semidoct si cu o mana infipta in cur? TREBUIE sa mergi la teatru, locul unde orice cacat low-budget, cu cele mai penale costume si decoruri din lume, e considerat arta adevarata! E locul unde orice actor pisolcos, care a invat sa joace in buda teatrului, devine foarte vaginos! Simplul fapt ca se balbaie si e deformat fizic ajuta enorm de mult evolutia tanarului actor, retardatii atragand publicul.

Recunosc, poate sunt prea reticent (si poate unele piese de teatru chiar sunt interesante), dar nu pot sa nu observ dovada clara de ipocrizie pe care idiotii care merg la acestea o afiseaza. Piesele abstracte sunt mega-apreciate… hai mars ba! Ce-i cu prostia asta? 2 cialadăi stau goi pusca pe un scaun. Si Vorbesc despre sentimentele lor homosexuale. OOOOOOOOOOOOOOOH! Asta este arta, fratilor! Oooh, asa o sa-mi creasca cota la caminul cultural, ca sunt un taran de la tara oricum, si o sa vrea fetele din catun sa joace hora cu mine pe treisudest.

Teatrul e penibil. Oamenii joaca teatru zilnic si nu au nevoie de alti idioti care sa joace teatru si sa le demonstreze ca de fapt ei nu stie sa joace teatru cand, in fond, teatrul este o chestie purista si snoaba, toata viata aruncandu-se amatorii de teatru de pe scaune pentru prevalarea capetelor de acuzare din organul meu genital.

Cu ocazia, asta, eu, va transmit traditionalul „Da-va-n corhaz!” si ma dau disparut vreo 3 saptamani, din nou.

Entry Filed under: Uncategorized

1 Comments Add your own

  • 1. ReptileMonarch  |  iulie 1, 2010 la 11:43 am

    Intr-adevar e minunat sa stai cu curu’ amortit 3 ore ca sa il vezi pe unu’ care habar n-are ce-i aia actorie cum se lupta cu propria-i homosexualitate. Apropo de cur, ii lipseste cu siguranta ceva din el.
    Lasand la o parte experientele falico-anale, daca nu e buna piesa, pleci in pula mea, pentru ca nu te tine nici dracu legat.
    Bravo Coste, zi-le din inima ca merita futu-i in gura de hipstari :)))


Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pagini

Categorii

Calendar

iunie 2010
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Most Recent Posts